Lijkt het je leuk om bij een strandpaviljoen te werken, ben je op zoek naar een dynamische bijbaan of misschien een vaste baan in een gezond en eigentijds bedrijf?

Wij zijn met regelmaat op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de spoelkeuken, keuken, bar en/of bediening. Ervaring is natuurlijk een pré, maar niet altijd noodzakelijk! Wij vinden het leuk om onze medewerkers iets te leren.

Vul je gegevens in op ons sollicitatieformulier of bel naar 0251-652855. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

 

 

-------------------------------------

 

  

Zelfstandig werkend kok 

 

Net buiten het centrum van Bakkum en aan het strand van Castricum aan Zee vind je het mooiste paviljoen aan zee! Zeezicht is het gehele jaar geopend en beschikt over een feest/vergaderruimte en biedt vele creatieve mogelijkheden. Denk hierbij aan lunch en diner in het restaurant, maar ook aan Walking dinners, BBQ's (op de Green Egg), brunches etc. voor de vele feesten en partijen.

De uitdaging:

Als zelfstandig werkend kok bij Zeezicht ben je werkzaam in de keuken waar alle gerechten worden klaar gemaakt. Onder leiding van de chef kok verzorg je de verschillende maaltijden voor zowel lunch als diner. Dagelijks plan je je werkzaamheden en zorg je ervoor dat er voldoende voorraad is. Je stelt maaltijden samen waarbij kwaliteit en creativiteit zeer belangrijk is. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de hygiëne en hou je je werkomgeving schoon. Het waarborgen van kwaliteit en service vind jij belangrijk en behoort tot één van jou taken. Actief meedenken in de verdere professionalisering en ontwikkeling van onze organisatie wordt zeer op prijs gesteld. Kortom, wij zijn op zoek en Zelfstandig Werkend Kok die van afwisseling houdt, plezier heeft in ikoken en creatief is!

 

Past dit bij jou?

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kandidaat die:

* een afgeronde koksopleiding, minimaal niveau 3 heeft;

* ruime ervaring heeft in een soortgelijke functie;

* uitstekend op de hoogte is van HACCP en hygiëneregels;

* enthousiast en gemotiveerd is;

* gastgericht, sociaal en communicatief vaardig is;

* pro-actief en flexibel inzetbaar is.

 

Wat krijg jij ervoor terug?

* een leuke en afwisselende baan in een modern restaurant aan het strand van Castricum aan Zee;

* en zelfstandige en uitdagende rol binnen en ambitieus team;

* werken in een gemotiveerd en enthousiast team;

* een marktconform salaris.

 

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature? Reageer dan snel en stuur je cv naar personeel@sebhoreca.nl (Tanja Palfenier) of vul het sollicitatieformulier in.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.