Bij Zeezicht kunt u het hele jaar door genieten van het strand, de zee, de ongerepte natuur en natuurlijk van onze heerlijke gerechten. Onze professionele keukenbrigade bereidt met zorg en plezier de meest heerlijke gerechten. Zij stemmen het menu af op de seizoenen en kiezen voor verantwoorde producten, het liefst uit deze streek. U zult bij ons zo nu en dan een nieuw vis- of vleesgerecht aantreffen op de kaart of juist buiten de kaart om.

Ook wat koffie betreft houden wij rekening met eerlijke, heerlijke koffie. Onze koffie is biologisch geteeld en ingekocht volgens Max Havelaar normen.

Zeezicht heeft ook veel aandacht besteed aan haar wijnkaart. Zo staan er naast onze prettige huiswijnen ook diverse bijzondere speciaal-wijnen op. Met aandacht voor smaak en balans komt u wijnen uit alle windstreken tegen!

En wist u al dat Zeezicht beschikt over een aparte biertap met verschillende speciaalbieren? Bij ons kunt u het hele jaar door genieten van diverse soorten ambachtelijk gebrouwen bier. Dat vindt u niet snel aan de Nederlandse kust!